Tilbygninger og byggeprojekter i Odense og på Fyn

Her hos Bakmann ApS har vi mange års erfaring med byggeprojekter og tilbygninger af enhver art, og vi står altid klar til at hjælpe dig med dit projekt i Odense eller et andet sted på Fyn.

Tilbygninger af enhver slags

Ingen tømreropgave er for stor eller for lille til os hos Bakmann ApS. Vi tilbyder gennemførte byggeriløsninger og har samlet alle byggefagene; murer, maler, VVS, El, mm. Det betyder, at du hos os kan få hjælp til større byggeopgaver, som for eksempel tilbygninger. Gennem årene har vi hjulpet rigtig mange husejere med tilbygninger af enhver slags, og vi har erfaring med alt lige fra udestuer og garager til tilbygninger, der skal bruges til nye værelser eller badeværelser. Vi klarer alle slags tilbygninger i Odense og på Fyn.

Uanset hvilken slags tilbygning, du ønsker, kan vi hjælpe dig med at føre dine drømme ud i livet. Vi kan både guide dig i tegneprocessen, hjælpe dig med at udvælge materialer, og så kan vi selvfølgelig bygge hele tilbygningen for dig.

Her hos Bakmann ApS lægger vi stor vægt på at have en god og konstruktiv dialog med vores kunder. Det giver os nemlig mulighed for at opfylde kundernes ønsker på den bedst mulige måde. Hos os kan du altid forvente flot udført tømrerarbejde, og vi gør altid vores ypperste for at opfylde dine drømme om dine nye tilbygning.

Vi er eksperter i byggeprojekter

Hos Bakmann ApS er vi eksperter i byggeprojekter, og vi har mange års erfaring med at bygge både små og store opgaver. Derfor tilbyder vi også en bred vifte af byggeprojekter. Vi udfører blandt andet:

·       Tilbygninger til dit hus

·       Garager og carporte

·       Overdækkede terrasser

·       Udestuer og vinterhaver

Vores yderst professionelle og dygtige medarbejdere brænder for at udføre alle former for tømreropgaver i høj kvalitet, og de er altid klar på et stort projekt, hvor de i fællesskab kan skabe en flot tilbygning, terrasse eller lignende.

Hvis du overvejer at lave en tilbygning eller en anden form for byggeprojekt, så tag endelig fat i os. Vi kan besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde ud af, hvordan dit projekt skal udformes. Byggeprojekter kan ofte være en stor mundfuld at gå i gang med, og det er vigtigt at være godt informeret – også inden projektet går i gang – hvis man skal føle sig tryg ved det.

 

Kontakt os – uanset, hvad du gerne vil have svar på eller hjælp til. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig, samt give dig et uforpligtende tilbud på din nye tilbygning, carport eller terrasse.