Skal du have nyt tag på Fyn? Så tag fat i os!

Hos Bakmann ApS på Fyn, er vi altid mere end klar til fikse dit nuværende tag eller at give dig et helt nyt tag. Vi udfører alt indenfor tagarbejde og kan hjælpe dig, uanset om den er gal med taget på dit kolonihavehus, din store villa eller din virksomhed.

Ingen tagopgave på Fyn er for stor eller for lille

Et tag bliver igennem årene slidt og ødelagt, og med jævne mellemrum er det nødvendigt at reparere, vedligeholde eller helt at forny dit tag, hvis det ikke skal lukke vand ind, rådne eller falde ned om ørene på dig. Her hos Bakmann ApS har vi stor erfaring inden for tagarbejde, og vi kan løse en lang række tagproblemer på Fyn. Vi skal nok finde en god løsning, uanset hvilken slags tag du har og hvilken tilstand det er i.

Hvis du er træt af dit tag og gerne vil have det skiftet ud, kan vi selvfølgelig også lave et helt nyt tag til dig, der bor i Odense eller på resten af Fyn. Hvis du er i tvivl, om du skal have et nyt tag, eller om det gamle blot skal repareres, kommer vi meget gerne ud til dig og vurderer tilstanden på dit tag. Du kan altid stole på, at vi giver en både ærlig og kompetent rådgivning, når du skal have lavet tagarbejde.

Et helt nyt tag med et fedt design

Vores ambition her hos Bakmann ApS er at opfylde alle vores kunders ønsker og drømme. Derfor går vi langt for vores kunder, og vi forsøger altid at finde den bedste tagløsning til hver enkelt kunde. Her hos os er der ingen standardtag. Alle vores tagløsninger er unikke, og vi tilpasser altid nye tag til vores kunders krav, ønsker og behov – både når det kommer til funktionalitet og design. Det betyder, at du kan få dit nye tag lige præcis, som du vil have det.

Hos Bakmann ApS laver vi naturligvis også tagarbejde på helt nybyggede huse og foretager komplette løsninger for nybyggeri. Vi bygger tage helt fra bunden af, og det betyder, at du altid kan få et fint nyt tag, der passer perfekt til dit fine nye hus.

Kvaliteten på vores tagarbejde er, ligesom på resten af vores løsninger, af god kvalitet og udført yderst professionelt af fagstolte folk. Uanset om dit tag trænger til reparation, renovering eller udskiftning, så står vi klar til at hjælpe dig. Det samme gør sig gældende, hvis du ønsker at indrette eller bygge tagetager til beboelse, hvilket også er noget, vi har stor erfaring i at lave. Vi hjælper dig igennem både store og små tagopgaver ved både at lytte, stille spørgsmål og udfordre dig på dine ønsker. På den måde er vi sikre på, at du får den helt rigtige tagløsning.