Halbyggeri udføres af erfaren byggevirksomhed​

Hvis du er i gang med at udvide enten din virksomhed eller dit landbrug, og i den forbindelse skal bruge en ny og praktisk hal, så kan du med Bakmann ApS forvente at få et halbyggeri i absolut højeste kvalitet.

Vi er en gruppe dedikerede og erfarne medarbejdere, der alle har hænderne skruet ordentligt på, og vi har udført mange forskellige haltyper. Derfor kan vi med garanti også klare dit halbyggeri. Vi er beliggende i Årslev, nær Odense, og vi udfører vores arbejde over det meste af Fyn.

Hvilke former for halbyggeri?

Halbyggeri er et bredt term, da der findes mange forskellige typer af haller. Et landbrug skal selvfølgelig ikke bruge den samme hal, som en stor industrivirksomhed, men det ved vi alt om.​

Derfor kan du med ro i sindet stole på vores ekspertise, når det kommer til design og udvikling. Vi tager os nemlig gerne af hele opgaven, men tager naturligvis dig med på råd, når det gælder de vigtige beslutninger.

Al kontakt med kommune og lignende klarer vi også, så du skal ikke bekymre dig om dette.

Typisk består vores halbyggeri af lagerhaller, maskinhaller, lader og stålhaller, men hvis du har et mere specifikt ønske, kan vi med garanti også klare det.

​Kontakt os gerne

Går du med planer om at udvide din virksomhed eller dit landbrug med en praktisk lade? Så tag gerne kontakt til os. Vi deler gerne ud af vores ekspertise vedrørende halbyggeri, så du er velkommen til at give os et kald med dine spørgsmål.

Vores telefonnummer er +45 42 42 70 17, men du kan også sende en mail til os. Vores mailadresse er info@bakmann-aps.dk.