Døre og vinduer leveres og udskiftes

Hos Bakmann ApS i Årslev ved Odense på Fyn tilbyder vi salg og udskiftning af både døre og vinduer. Vi leverer og udskifter alle typer døre og vinduer, og vi kan derfor også levere en løsning, der passer til lige netop din bolig eller bygning.

Vi tilbyder:

Hos os kan du vælge mellem flere forskellige fabrikater, typer og farver. Vores produkter er billige, men samtidig af rigtig høj kvalitet.

Vi tilbyder udskiftning af døre og vinduer til nye, ligesom vi også forhandler selve produkterne og monterer dem. Derudover tilbyder vi også professionel rådgivning i forbindelse med valg af vindues- eller dørtype, samt farvevalg, valg af materialer, om vinduerne og dørene passer til husets arkitektoniske stil, og meget mere.

Få et uforpligtende tilbud på døre og vinduer

Ingen opgave er for stor eller for lille til os, så trænger boligen til at få udskiftet vinduerne eller dørene, kan vi helt sikkert klare opgaven.

Du skal bare kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for lige netop dig, og vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på levering og montering af dine nye døre og vinduer.

Du kan ringe til os på telefon +45 42 42 70 17, eller du kan skrive til vores e-mail info@bakmann-aps.dk.